Σάββατο 23 Μαΐου 2009

ART... διεθνώς!

Μετά την επιτυχή παρουσία στο Διεθνές Φεστιβάλ Κωμωδίας, Παντομίμας & Σάτιρας που διοργανώνει το Υπουργείο Πολιτισμού της Βουλγαρίας και ο Δήμος Τοπόλοφγκραντ, όπου το ART πήρε το 2ο Βραβείο Καλύτερης Παράστασης και Βραβείο Σκηνοθεσίας, η παράσταση ταξιδεύει στο 25ο Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου στο Denizli της Τουρκίας.



Σ' αυτή τη μεγάλη γιορτή θεάτρου ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ θα δώσει δύο παραστάσεις με το ART της Yasmina Reza, την Τρίτη 26 και την Πέμπτη 28 Μαΐου, ως η μοναδική ελληνική εκπροσώπηση, ανάμεσα σε 45 περίπου θεατρικά σχήματα που λαμβάνουν μέρος από όλο τον κόσμο!...
Το 25ο Φεστιβάλ στο Denizli ξεκινάει τη Δευτέρα 25/5 με μία μεγάλη παρέλαση όλων των Ομάδων στον κεντρικότερο δρόμο της Τουρκικής μεγαλούπολης και αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα φεστιβάλ στο είδος του, διεθνώς.
Εκεί βέβαια αξία έχει μόνο η συμμετοχή, αφού το Φεστιβάλ δεν είναι διαγωνιστικού χαρακτήρα και το Θεατρικό Εργαστήρι Νέας Ορεστιάδας ΔΙΟΝΥΣΟΣ θεωρεί ιδιαίτερη τιμή την επιλογή του και τη συμμετοχή του για 2η φορά (ξανασυμμετείχε στο εν λόγω φεστιβάλ το 2007 με τη "Λόξα και Δόξα" του Γ. Ξανθούλη).



Νεώτερα, μετά την επιστροφή, στις 30 Μαΐου...

3 σχόλια:

osman είπε...

Hi. I came your presentation: ART. This was very good.

We were happy to see you in Denizli, Turkey.

See you next time of theatre festival in Denizli.

patounik είπε...

Thank you very mach Osman! You are from certain theatrical team?

I wish we come once again in Denizli!

Nikos (Ivan)! :)

konfic100 είπε...

Thank you very much for coming to Denizli. Your game was really good. I've enjoyed. Next year to see again.

Regards Ibrahim.