Τρίτη, 25 Μαΐου 2010

Διεθνώς βραβευμένοι...

Με δύο βραβεία ολοκλήρωσε τη συμμετοχή του το Θεατρικό Εργαστήρι Νέας Ορεστιάδας ΔΙΟΝΥΣΟΣ στο 15ο Διεθνές Φεστιβάλ Κωμωδίας & Σάτιρας της Βουλγαρίας (Δήμος Τοπόλοφγκραντ).


Ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ συμμετείχε με την πολιτική σάτιρα του Γιώργου Σουρή "Η Περιφέρεια" και απέσπασε το Α΄ Βραβείο Αντρικού Ρόλου (Τόλης Τσακιρίδης για το ρόλο του Δημάρχου "Απλοχέρη") και Β΄ Βραβείο Αντρικού Ρόλου (Αντώνης Στρατηγάκης για το ρόλο του Βουλευτή "Τενεκέ"). Επίσης, η παράσταση ήταν υποψήφια μέχρι τέλους για τη Χρυσή Καμήλα (1ο Βραβείο Καλύτερης Παράστασης) την οποία τελικά έλαβε η FYROM.

Η παράσταση με το έργο «Η Περιφέρεια» παρουσιάστηκε στο Διεθνές Φεστιβάλ της Βουλγαρίας την Τετάρτη 12 Μαΐου σε σκηνοθεσία Άκη Τσονίδη, σκηνικά και κοστούμια Νίκου Πατούνα και Άκη Τσονίδη και έλαβαν μέρος οι: Χρήστος Βενετίδης, Φωτεινή Γεωργιτσοπούλου, Σοφία Δημούδη, Γιώτα Κυρμάνη, Χρυσή Λυμπερίδου, Κώστας Μερετάκης, Σαράντης Σαραντίδης, Αντώνης Στρατηγάκης, Τόλης Τσακιρίδης.

Με τις δύο νέες επιτυχίες του, ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ ανεβάζει τον αριθμό των βραβείων του από πανελλήνιες και διεθνείς διοργανώσεις σε τριάντα έξη (36).

Και η πορεία συνεχίζεται...


βίντεο από την τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16 Μαΐου 2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: