Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009

Νέα δημιουργική περίοδος 2009-2010

Έχουν ξεκινήσει και πραγματοποιούνται καθημερινά οι εγγραφές στο Θεατρικό Εργαστήρι Νέας Ορεστιάδας ΔΙΟΝΥΣΟΣ για τη νέα δημιουργική περίοδο 2009-2010.


Τμήματα για παιδιά από 4 ετών και άνω
Περιλαμβάνουν θεατρικά παιχνίδια, μαθήματα θεάτρου και προετοιμασία θεατρικής παράστασης, με σκοπό την καλλιέργεια της προσωπικότητας του παιδιού, την ενίσχυση του αυθορμητισμού και της κοινωνικοποίησής του, μέσα από την ομαδική δημιουργία και την καλλιτεχνική έκφραση.

Τμήμα Φοιτητών
Τα μαθήματα υποκριτικής και θεατρικής πρακτικής, προσφέρουν στους νέους που ζουν και φοιτούν στη Ν. Ορεστιάδα μία δημιουργική και ευχάριστη διέξοδο, μία μοναδική ευκαιρία
αγωγής της ψυχής και του πνεύματος.

Τμήμα Ενηλίκων
Το Τμήμα Ενηλίκων θα λειτουργήσει και φέτος παράλληλα και ανεξάρτητα από την κεντρική θεατρική ομάδα του Θεατρικού Εργαστηρίου. Περιλαμβάνει μαθήματα υποκριτικής, ορθοφωνίας, δραματολογίας, κίνησης κ.α., καλύπτοντας τις δημιουργικές ανάγκες ενηλίκων που δεν διαθέτουν αρκετό χρόνο για να συμμετάσχουν στην κεντρικές θεατρικές σκηνές με την έντονη και συχνή δραστηριότητα.

Κεντρική Σκηνή
Υπάρχει, ωστόσο, πάντοτε η δυνατότητα για τους ενδιαφερόμενους ενήλικες που διαθέτουν το απαραίτητο μεράκι, θέληση και αγάπη για το Θέατρο, να συμμετέχουν ενεργά στις κεντρικές Θεατρικές Σκηνές του Θεατρικού Εργαστηρίου Ν. Ορεστιάδας, που από το 1988 έχει προσφέρει σημαντικά στην ανάπτυξη του Θεάτρου στην περιοχή, με συχνή, έντονη και πολυδιάστατη παρουσία όχι μόνο εντός της πόλης της Ν. Ορεστιάδας αλλά και σε πολλές άλλες περιοχές της Ελλάδας και του εξωτερικού.

__________________________________________
ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
(09:00΄-14:30΄ και 18:00΄-21:00΄)
στο ΓΡΑΦΕΙΟ του ΔΙΟΝΥΣΟΥ (στην Κεντρική Πλατεία)
Κωνσταντινουπόλεως 234, 682 00, Ν. Ορεστιάδα
Τ 2552028280 F 2552028288 Ε mail@dionysos-net.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: