Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2007

"Βραδιές Κωμωδίας" όλο το χειμώνα στο "Θεατράκι"

Ξαναζωντανεύει το «Θεατράκι» της Δ.Ε.Π.Α.Ο. με ένα πλούσιο πρόγραμμα παραστάσεων από το Θεατρικό Εργαστήρι Νέας Ορεστιάδας του Θρακικού Κέντρου Πολιτισμού ΔΙΟΝΥΣΟΣ.


Κλείνοντας φέτος δέκα χρόνια από την πρώτη μέρα λειτουργίας του και έπειτα από μία παύση τριών ετών, το «Θεατράκι» της Δ.Ε.Π.Α.Ο. θα ξαναποκτήσει τη θεατρική κίνηση για την οποία δημιουργήθηκε από τους ανθρώπους του Θεατρικού Εργαστηρίου Νέας Ορεστιάδας, που αποτελούν σήμερα τον βασικό πυρήνα του Θρακικού Κέντρου Πολιτισμού ΔΙΟΝΥΣΟΣ. Από τις 4 Νοεμβρίου έως και το Μάρτιο το θεατρόφιλο κοινό της ακριτικής περιοχής θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει ελληνικές κωμωδίες, πρόσφατες αλλά και νέες παραγωγές του Θεατρικού Εργαστηρίου Ν. Ορεστιάδας, σύμφωνα με το πρόγραμμα που ακολουθεί:

- «Υπάρχει και Φιλότιμο» των Αλ. Σακελλάριου - Χρ. Γιαννακόπουλου:
ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ (4, 11, 18, 25 Νοεμβρίου και 9, 16, 23 Δεκεμβρίου 2007).

- «Τα Κίτρινα Γάντια» των Αλ. Σακελλάριου - Χρ. Γιαννακόπουλου:
ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ
(9, 13, 16, 20, 23, 27, 30 Ιανουαρίου 2008).

- «Η Βεγγέρα» και «Το Γεύμα του Παπή» του Ηλία Καπετανάκη:
ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ
(14, 21, 28 Ιανουαρίου και 4, 11, 18, 25 Φεβρουαρίου 2008), από τη Β΄ Κεντρική Σκηνή του Θεατρικού Εργαστηρίου Ν. Ορεστιάδας, που δημιουργείται από φέτος έπειτα από την αθρόα συμμετοχή νέων ερασιτεχνών ηθοποιών.

- Και από το Φεβρουάριο του 2008, κάθε Κυριακή και Τετάρτη η νέα, σπαρταριστή κωμωδία από την Α΄ Κεντρική Σκηνή.

«Βραδιές Κωμωδίας», λοιπόν, από τις 4 Νοεμβρίου, στο «Θεατράκι» (Κολοκοτρώνη 27, Ν. Ορεστιάδα) όπου φιλοξενείται προσωρινά από τη Δ.Ε.Π.Α.Ο. το Θεατρικό Εργαστήρι Ν. Ορεστιάδας, μέχρι την αποπεράτωση του τριώροφου Πολιτιστικού του Κέντρου. Όλες οι παραστάσεις θα ξεκινούν στις 8:30΄ μ.μ. ακριβώς και λόγω των περιορισμένων θέσεων στο «Θεατράκι», είναι απαραίτητη η κράτηση θέσεων στο τηλέφωνο: 2552028280.

Δεν υπάρχουν σχόλια: