Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009

Η μία Πρεμιέρα διαδέχεται την άλλη...

Η Πρεμιέρα του Παιδικού "Ως την άκρη του ονείρου..." έγινε την Κυριακή 8 Νοεμβρίου στις 11:30 το πρωί και οι παραστάσεις συνεχίζονται έως και την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου (άλλες 6 ΜΟΝΟ!)... Αναμένουμε σχόλια και παρατηρήσεις από όσους παρακολούθησαν την παράσταση! :)

Και πάμε για μία ακόμη Πρεμιέρα, για την παράσταση της Κεντρικής Σκηνής με το έργο "Βγάλ' τον υπουργό απ' την πρίζα"...!!!

"Βγαλ΄τον υπουργό απ' την πρίζα" του Eric Idle
σε μετάφραση - διασκευή Θ. Παπαθανασίου - Μ. Ρέππα

Μια απολαυστική... μετεκλογική κωμωδία καταστάσεων και παρεξηγήσεων που προσφέρει αβίαστα το γέλιο μέσα από την ευφάνταστη μετάφραση-διασκευή των δύο ταλαντούχων συγγραφέων. Σε μία κρίσιμη πολιτική καμπή της Αγγλίας, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης παθαίνει ένα… μικροατύχημα, σύμφωνα με τα ΜΜΕ, αλλά η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική… Τόσο, που οι ανατροπές διαδέχονται η μία την άλλη και η κυβέρνηση γίνεται έρμαιο δολοπλόκων γυναικών, φιλόδοξων πολιτικών και… αλλοπρόσαλλων ερωτικών δεσμών! Από τις καλύτερες αγγλικές κωμωδίες, το έργο «Βγάλ’ τον υπουργό απ’ την πρίζα» τρυπώνει στα… απόκρυφα της πολιτικής και ξετρυπώνει αλήθειες που όλοι υποψιαζόμαστε αλλά κανείς δεν τολμά να τις πει…

Η παράσταση κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 15 Νοεμβρίου στις 8:30 το βράδυ
και θα παίζεται ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ & ΤΕΤΑΡΤΗ στις 8:30 μ.μ., (έως τις 20 Δεκεμβρίου)
στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο του Δήμου Ορεστιάδας
σε συνεργασία με την Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης της πόλης.

Η σκηνοθεσία είναι του Άκη Τσονίδη, τα σκηνικά του Νίκου Πατούνα και τα κοστούμια ομαδική εργασία του θιάσου.
Παίζουν: Ιορδάνης Βροχίδης, Αργυρώ Καραβά, Ιωάννα Μουτουσίδου, Άννα Πατούνα, Νίκος Πατούνας, Σαράντης Σαραντίδης, Αντώνης Στρατηγάκης, Τόλης Τσακιρίδης και ο Άκης Τσονίδης.

Πληροφορίες - Κρατήσεις Θέσεων: 2552028280

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά, δεν έχουν τηλεόραση στην Ορεστιάδα; Γιατί κουράζεστε να κάνετε θέατρο με πράγματα που μπορούν να τα δουν στην Τ.V; Άλλο είναι το θέατρο και άλλος ο προορισμός σας, εκτός κι αν είναι μόνο τα εισιτήρια, θεμιτό, δε λέω, αλλά να μην παραμυθιαζόμαστε.

patounik είπε...

Αγαπητέ/ή Ανώνυμε/η,
Τι είναι το θέατρο και ποιος ο προορισμός μας; Και με ποιο "παραμύθι" παραμυθιαζόμαστε; Θα θέλατε να το αναλύσετε λίγο περισσότερο παρακαλώ;

Ανώνυμος είπε...

Eksairetiki i parastasi "Vgal'ton ipourgo ap'tin priza"!
Therma sigxaritiria se olous sas! Gelasame me tin psixi mas!

Apantisi sto sxolio tou anonimou anothen: Ta logia sas den deixnoun aplws anthropo pou den endiaferetai gia to theatro, alla anthropo dixos morfosi, paideia kai kalliergeia, pou den siniditopoiei tin aksia tou theatrou, oute kan tis akrws ellinikotates katavoles tou. An exete paidia sto sxoleio, anoikste to vivlio tous twn arxaiwn ellinikwn kai diavaste gia to arxaio elliniko drama. Aporo pos sigkrinete to theatro me tin tileorasi. KAMIA SXESH. H theatriki omada Dionysos den kourazetai opos lete... APOLAMVANEI afto pou kanei, kai afto fainetai. Ki an einai aftos o proorismos tous, bravo tous. Aksizei na ameifthoun gi'afto, mia kai prokeitai gia prosopiki tous ergasia! Eseis alitheia, asxoleiste me kati?

Ioanna
Soufli