Δευτέρα 24 Μαρτίου 2008

«Δυόμισι φόνοι και ένα μπουλντόγκ» των Θ. Παπαθανασίου - Μ. Ρέππα στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα

Στις 2 Απριλίου ολοκληρώνονται οι «βραδιές κωμωδίας» στο «Θεατράκι» της Νέας Ορεστιάδας, με τους τέσσερις κύκλους παραστάσεων με τα έργα «Υπάρχει και Φιλότιμο», «Τα Κίτρινα Γάντια», «Η Βεγγέρα» και «Δυόμισι φόνοι και ένα μπουλντόγκ».


Αμέσως μετά, το Θεατρικό Εργαστήρι Ν. Ορεστιάδας ΔΙΟΝΥΣΟΣ, σταθερό σε επιλογές νεοελληνικών έργων που προσφέρουν ουσιαστική ψυχαγωγία, παρουσιάζει τη νέα παραγωγή του με τη σύγχρονη κωμωδία των Θανάση Παπαθανασίου - Μιχάλη Ρέππα «Δυόμισι φόνοι και ένα μπουλντόκ» για μία μόνο παράσταση στη Θεσσαλονίκη και δύο στην Αθήνα. Ένα έργο βασισμένο στην φάρσα του Ευγένιου Λαμπίς «Η υπόθεση της οδού Λουρσίν» διασκευασμένο με μαεστρία από το επιτυχημένο συγγραφικό δίδυμο. Η σκηνοθεσία είναι του Άκη Τσονίδη, ενώ τα σκηνικά και κοστούμια είναι μια φιλική προσφορά στο Θεατρικό Εργαστήρι του γνωστού σκηνογράφου - ενδυματολόγου Ντίνου Πετράτου. Παίζουν: Χρήστος Βενετίδης, Αργυρώ Καραβά, Ιωάννα Μουτουσίδου, Άννα Πατούνα, Νίκος Πατούνας, Μπάμπης Τριανταφυλλάκης και ο Άκης Τσονίδης.

Οι παραστάσεις:

Θεσσαλονίκη: Σάββατο 5 Απριλίου 2008 - 8 μ.μ. - Θέατρο «Σοφούλη»

Αθήνα: Δευτέρα 7 και Τρίτη 8 Απριλίου 2008 - 9 μ.μ. - Θέατρο «Κάτια Δανδουλάκη»

Το έργο: Παρίσι, στο σπίτι του Πιέρ και της Νορίν Λαμπίς, καταφθάνει και φιλοξενείται το φιλικό τους ζευγάρι Αύγουστος και Πολέτ Φεϋντώ. Η οικονόμος του σπιτιού Ιουστίνη, ο υπαστυνόμος Σαρντού και ο αρχηγός της αστυνομίας Μαριβώ, ένα γαλλικό μπουλντόγκ - η Μαριλού - ο φόνος μιας χορεύτριας στην κακόφημη συνοικία της οδού Λουρσίν και μία σπάνια ασθένεια - η… κολάψους αναγραμμάτικους - μπλέκουν τους πάντες σε μία ατέλειωτη παρεξήγηση γεμάτη κωμικές καταστάσεις, άφθονο γέλιο και... δολοφονίες μυστήριο!

Πληροφορίες στο τηλ. 2552028280

6 σχόλια:

Homo Sapiens είπε...

Καλημέρα,

Θα αναδημοσιεύσω το post στο blog μου, συγχαρητήρια γενικότερα για το έργο σας... Καλή συνέχεια..Θα σας δω στην παράσταση στην Αθήνα

patounik είπε...

Ευχαριστώ πολύ Πασχάλη Αγανίδη,

θα χαρούμε να σε δούμε στην Αθήνα.

Καλή συνέχεια και στο δικό σου έργο.

Νίκος.

Λευτέρης Χαμαλίδης είπε...

Παιδιά καλή επιτυχία στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη. Έχω ήδη αναρτήσει στο blog μου τη δημοσίευση και έχω στείλει e-mail σε όσους γνωστούς έχω εκεί.

Λευτέρης

The Transporter είπε...

Παιδιά, πολλά συγχαρητήρια για όλη την προσπάθειά σας! Πραγματικά, χτες το βράδυ περάσαμε πολύ όμορφα στην παράστασή σας και γελάσαμε με την ψυχή μας! Συνεχίστε έτσι και την επόμενη φορά να έρθετε έστω για 2 παραστάσεις στη Θεσσαλονίκη!

Να είστε καλά!

Ανώνυμος είπε...

παιδιά θα γίνουν καθόλου παραστάσεις στην ορεστιάδα? αν ναι ποιες ημερομηνίες και ώρες? ανυπομονώ να παρακολουθήσω το έργο σας!!

patounik είπε...

Ευχαριστούμε όλους για τα καλά σας λόγια!

Στην Ορεστιάδα θα δοθούν δύο παραστάσεις, απογευματινή και βραδινή, το Σάββατο 10 Μαΐου.

Μέχρι τότε όμως, θα υπάρξει η σχετική ενημέρωση.

Ν.