Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009

Τέλος Εποχής και... ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ από το 2010!

Την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009 δόθηκαν οι δύο τελευταίες παραστάσεις στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο του Δήμου Ορεστιάδας. Οι δύο τελευταίες παραστάσεις σε έναν ακόμα "προσωρινό", ξένο (αν και φιλόξενο) χώρο. Μετά από δύο και πλέον δεκαετίες "περιπλάνησης", μετά από πάμπολλες προσαρμογές σε αίθουσες και χώρους διάφορους, το Θεατρικό Εργαστήρι Νέας Ορεστιάδας (ο σημερινός ΔΙΟΝΥΣΟΣ) πάει επιτέλους στο ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ!

Εκεί που η Πολιτεία αδυνατεί, η ΨΥΧΗ και το ΠΑΘΟΣ μπορούν.

Μπορούν και κάνουν πράξη το αρχικώς απίθανο, που τελικά αποδεικνύεται πιθανό... Και από "πιθανό", πραγματικό!...

Όλοι εμείς του Θεατρικού Εργαστηρίου Νέας Ορεστιάδας ΔΙΟΝΥΣΟΣ, νιώθουμε την ανάγκη να εκφράσουμε - και δημόσια - χιλιάδες "ευχαριστώ" στον κάθε έναν ξεχωριστά που με την παραμικρή του βοήθεια, συνδράμει στην πραγμάτωση του ονείρου!

Ένα τεράστιο "ευχαριστώ" όμως και απέραντη ευγνωμοσύνη, εκφράζουμε τώρα και ες αεί στον Κύριο (με "Κ" κεφαλαίο) Δημήτρη Πενταφράγκα, για τη μεγάλη Χορηγία και μοναδική Ευεργεσία του. Η "πίστη στο θεσμό της Χορηγίας" που εξέφρασε πριν 3 χρόνια δημοσίως, επαινώντας το έργο του ΔΙΟΝΥΣΟΥ, έγιναν πράξη και απέδειξαν το μεγαλείο του Ανθρώπου!

Ένα μέρος του μεγάλου Αγώνα, σε λίγες μέρες δικαιώνεται... Ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ, με την Ιδέα, την Πίστη και την Ψυχή που καταθέτει γι' αυτό το μοναδικό για τα δεδομένα της Ελληνικής Περιφέρειας πολιτιστικό έργο, πληρώνει καθημερινά το τίμημα, και ας είναι επίπονο. Κάθε αντιξοότητα καταχωνιάζεται απ' τη Δύναμη και κάθε εμπόδιο υπερπηδάται απ' την Ελπίδα...

...
Ένας κύκλος έκλεισε. Ένας νέος ανοίγει. Ο Αγώνας συνεχίζεται...

(κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση)

2 σχόλια:

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ είπε...

ΕΝΑ ΚΟΛΛΑΖ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ
ΟΛΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΜΟΡΦΑ
ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΧΑΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΩΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΡΩΓΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ

patounik είπε...

Ευχαριστούμε πολύ τους Εκαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Η στήριξή σας είναι πολύτιμη!

Τα καλύτερα για το αύριο, ελπίζουμε πως έρχονται...

Καλές Γιορτές!